Konstnärliga samarbeten

Ambitionen är att efterhand kunna bjuda in konstnärer inom skilda genrer att utforma sina papperskorgar efter egen stil och metod. Jag har en lång rad jag önskar mig: florist, arkitekt, serietecknare, modedesigner, ljusdesigner, pärlplattesnille, mm.

Avsikten  är att också utställningen ska kompletteras efterhand, medan den flyttar runt från stad till stad. Både professionella konstnärer och workshopgrupper ska kunna designa och tillverka fler papperskorgar som ansluter sig till utställningen.

Utomstående hjälp  som jag hittills har fått:

Halfdan porträtt

 

Halfdan Hausch Jensen är interaction designer och snille på att koppla Arduino och få saker att röra på sig i konstnärliga projekt. Examinerad 2014 från K3 i Malmö.  Se några av hans tidigare projekt här.

 

Carolina Wiehe Welroos har gjort animationen till papperskorgen med tema Vintermörker. Examinerad 2014 från Det Kongelige Danske Kunstakademi, Köpenhamn.

Isadora Wiehe har gjort signaturmusiken som inleder och avslutar varje berättelse.

Ådsa W porträttÅsa Wirling, ljusdesigner,  coachade mig igenom det första prototyparbetet i jan- mars 2013.

 

 

STPLN i Malmö har antagit mig som projekt fram till juni 2014, vilket inneburit att jag haft tillgång till verkstäderna samt coachning av Arduino.

 

Kommentera