Warning: Declaration of Imbalance2_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/10/101810/tomteurbanen.se/public_html/wp-content/themes/imbalance2/functions.php on line 102 Warning: Declaration of Imbalance2_Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/10/101810/tomteurbanen.se/public_html/wp-content/themes/imbalance2/functions.php on line 102 Alla sju papperskorgarna nu placerade | Tomte Urbanen

Alla sju papperskorgarna nu placerade

uteverkstans sista dag juli 14

Efter dryga förseningar och en kaotisk-kreativ verkstadsprocess utomhus i över 30 gr lyckades vi till slut få  allt på plats.  Att be om ursäkt för fördröjningen ligger nära till hands, men tomtarna stoppar mig bryskt med typiskt förnumstigt ordspråk: Den som väntar på nåt gott får vänta länge.

Tomtarna är också högst förbryllade av hur tidsaspektens stress förstör oss människor. Mig, t ex har den kostat 1800 kr till en låssmed för att jag råkat låsa in nycklarna i bilen, ett näst intill utlöst larm på Stadsbiblioteket som räddades av rådiga bibliotekarier samt en extra Securitasutryckning i Botaniska Trädgården där jag blivit inlåst med bilen efter stängningsdags.

Det kan ta tid för de urbaniserade tomtarna att vänja sig vid detta tidspressade liv. Eller är det vi som ska vänja oss vid tomtarnas saktmodiga långperspektiv? Lustigt nog är en av de papperskorgra som jag aldrig fick tid att färdigställa den, som har temat TID. Men den kommer… tids nog.

 

Kommentera